0 0

WIN: Kaarten Justin Bieber NYE Party in Miami Beach + hotel en vlucht winnen!

Gepost op 2016-12-19 00:00:00


Vier dit jaar Oud & Nieuw samen met een vriend of vriendin tijdens de NYE Party in Miami Beach samen met Justin Bieber! Klinkt het als een onwerkelijke droom? Niets is minder waar! Je maakt namelijk kans om deze bijzondere reis te winnen als je meedoet met de Justin Bieber NYE Party veiling op Vakantieveilingen.

Wanneer je de veiling wint dan ga je voor 4 dagen naar Miami Beach in Florida. De retourvlucht vindt plaats vanaf Amsterdam en is inbegrepen. Een bezoek aan Justin Bieber's New Years Eve Party in Miami Beach doe je natuurlijk in stijl. Daarom slaap je alle drie de nachten in het 5-sterren Fontainebleau Hotel waar ook het feest plaatsvindt. Je ontvangt bovendien VIP-tickets voor het Justin Bieber concert, die je ook toegang geven tot de after party. Tot slot krijg je ook nog merchandise, die is gesigneerd door Justin Bieber himself.

De heenreis vindt plaats op 30 december 2016 en de terugreis op 2 januari 2017. Het Justin Bieber Oud & Nieuw feest is de ultieme manier om jouw nieuwe jaar te beginnen!

De volledige opbrengst van de veiling gaat bovendien naar Serious Request. Dus jij bent straks misschien niet alleen een unieke ervaring rijker, de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel.

Justin Bieber NYE Party kaarten winnen!

Top