0 0
€ 199.95
€ 89.95
Profiteer nu!

AEG Koffiemachine - Lavazza A Modo Mio MAGIA Zwart + Melk...

AEG Koffiemachine - Lavazza A Modo Mio MAGIA Zwart + Melk Opschuimer & 12 Capsules
De AEG Koffiemachine - Lavazza A Modo Mio MAGIA Zwart is een nieuw innovatief koffiezet apparaat, precies dat waar u op heeft gewacht! Een sterke mix van innovatie en elegantie, waar elke liefhebber van echte Italiaanse koffie van houdt en past bij iedere omgeving. U kunt kiezen tussen 3 verschillende koffie instellingen: espresso, americano, café lungo, en u kunt de temperatuur van uw koffie instellen, geheel zoals u wenst, warmer of kouder. Met een simpele druk op de knop bepaalt u de temperatuur en maakt u de perfecte espresso in de smaak die u kiest voor uw speciale moment.  
Wachten hoeft niet meer: u kunt het gewenste kopje koffie selecteren tijdens de voorverwarming van de machine, daarna zal de koffiebereiding automatisch starten.     Het ontwerp is ook uniek: uitstekende prestaties in een compact formaat, vloeiende lijnen en kostbare details voor een stijl die overal opvalt.     Het reservoir voor gebruikte capsules is semi-transparant, zodat u kunt zien wanneer de lade geleegd dient te worden. Het rooster is verstelbaar in drie verschillende niveaus, ideaal voor kopjes van alle soorten en maten. De Memory-functie zorgt ervoor dat u de gewenste hoeveelheid koffie kunt programmeren. Er gaat automatisch een lampje branden wanneer de machine ontkalkt dient te worden. De machine schakelt na 9 minuten aut

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-04-2017 € 199.95 € 89.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top