0 0
€ 69.95
€ 29.95
Profiteer nu!

AniQare Trolley Axion

Deze Trolley Axion van AniQare is speciaal gemaakt voor het transport van uw hond of kat. De verstelbare telescooparm zorgt ervoor dat u de trolley op iedere gewenste hoogte kan instellen. Deze multifunctionele trolley kan ook gebruikt worden als rugzak. Ideaal wanneer u met uw hond op reis gaat! De Trolley is gemaakt van duurzaam, afwasbaar nylon en is aan de voorzijde voorzien van doorkijkgaas voor een betere luchtcirculatie die aan de boven- en onderkant apart geopend kan worden en aan de zijkanten is de trolley voorzien van handige opbergvakken. Aan de binnenzijde zit een korte riem om uw hond vast te zetten en aan de achterzijde bevinden zich verstelbare schouderbanden zodat u de trolley, indien gewenst kunt gebruiken als rugzak. De gesp van de gordel kunt u gebruiken in de auto om de trolley vast te zetten. De telescooparm is te verstellen op een hoogte van 80 tot 130 cm. Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Verstelbare telescopische arm (hoogte: 80/130 centimeters) - Aan de voorkant aan 2 kanten te openen - Kan gebruikt worden als rugzak - Verstelbare schouderbanden - Gesp van de gordel kan door de achterste bandjes om hem vast te maken in de auto - Meerdere opbergvakjes - Doorkijkgaas voor betere luchtcirculatie - Robuust en stabiel - Gemaakt van duurzaam, afwasbaar nylon - Met verstelbare korte riem voor de hond - Afmetingen: 42 x 25 x 55/103cm.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2017 € 69.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top