0 0
€ 199.96
€ 149.96
Profiteer nu!

AniQare Konijnenhok Deluxe

Geef uw konijn een eigen woning! Een goed konijnenhok is van groot belang voor het geluk van een konijn. Met dit konijnenhok van het top merk AniQare heeft uw konijn genoeg bewegingsruimte waar hij of zij gras kan eten of kan spelen. Dit unieke binnen- en buitenhok heeft een geïntegreerd speelhuis met uitkijkplatform. De zijkant is voorzien van plexiglas voor meer licht en toezicht op diertje(s). De 6 cm hoge kunststofrand beschermd tegen het opspatten en morsen van voederresten en ander zwerfafval. Het hok is gemaakt van massief hout en afgewerkt met een beschermende beits voor een lange levensduur van het hok. De uitneembare kunststof schuiflade zorgt ervoor dat u het hok gemakkelijk kunt reinigen. Konijnen rennen in het wild heel wat af, dus het is belangrijk dat ze in hun hok genoeg ruimte hebben. AniQare heeft een fantastisch konijnenhok ontworpen.Het hoogwaardig gaaswerk garandeert een hoge stabiliteit. Door het ijzeren gaas komt er genoeg frisse lucht in het hok. Het sterke gaas voorkomt dat uw huisdier ontsnapt of dat er ongelukken gebeuren. Het konijnenhok is gemaakt van onverwoestbaar hout en geeft het leuk design! Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Afmeting: 115 x 60 x 92cm. - Massief hout - Scharnierend dak met fixatie - Plexiglas aan de zijkant voor meer licht en toezicht op het dier - Stevige wielen om eenvoudig te verplaatsen - Inclusief houten speelhuis met uitkijkplatform - 6 cm hoge kunststof rand tegen het morsen van zwerfafval - Uitneembare schuiflade met kunststof opvangbak - Eenvoudig schoon te maken - Snel en eenvoudig te monteren - Inclusief duidelijke montagehandleiding

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-05-2017 € 199.96 € 149.96
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top