0 0
€ 109.95
€ 49.95
Profiteer nu!

AniQare Gehoorbescherming met Noise Cancelling

Praten met uw collega's, uw omgeving kunnen horen maar op het juiste moment uw gehoor beschermen? Met de gehoorkap AniQare Gehoorbescherming met Noise Cancelling kan het! Via de microfoon kunnen signalen en gesproken woorden in het frequentiegebied 400~4000 Hz makkelijk worden waargenomen en heeft u optimale communicatie met de omgeving. Wanneer de Noise Cancelling een geluid van 82dB signaleert wordt de hoofdtelefoon automatisch uitgeschakeld en is uw gehoor volledig beschermd. Na dat het geluid is gestopt, wordt de microfoon automatisch weer ingeschakeld zodat u uw omgeving weer optimaal kunt horen. De brede afdichtingsringen zijn gevuld met een combinatie van schuim en vloeistof, waardoor een goede afdichting wordt verkregen bij een gelijkmatige drukverdeling op de schedel. De AniQare Radio Gehoorkappen staan voor veilig en comfortabel werken. Effectieve gehoorbescherming is belangrijk. Daarom bieden de gehoorkappen geluidsdemping met SNR-waardes 27 dB. Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Isolatiewaarde van 27dB (SMR) - Bij 82 dB wordt de hoofdtelefoon automatisch uitgeschakeld - Nadat het geluid is gestopt, wordt de microfoon automatisch weer ingeschakeld - Zachte, gestoffeerde hoofdbeugel - Merk: AniQare

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
17-05-2017 € 109.95 € 49.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top