0 0
€ 149.96
€ 89.95
Profiteer nu!

Aniqare Krabboom Dolomit

Deze fraaie krabpaal is bevestigt u aan de muur, op elke plaats die past in uw interieur. Deze krabpaal staat niet op de grond maar dient aan de muur bevestigd te worden. Doordat de krabpaal aan de wand hangt heeft u geen problemen meer met vieze grondplaten of een moeilijk te reinigen vloer. De kleuren zijn zeer neutraal, waardoor deze een sieraad is in iedere huiskamer. De krabpaal heeft één paal die is omwikkeld met sterk sisaltouw zodat uw kat of katten er lekker aan kunnen krabben. De krabpaal heeft een overdekte slaapplaats waar uw kat zich kan terugtrekken om lekker ongestoord een dutje te doen.Verder heeft de krabpaal diverse plateaus die zijn voorzien van zacht pluche. Erg leuk is de hangmat bovenin de krabpaal, waar de kat zeker erg lekker zal liggen. Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Gewicht: 7.5 kg - Totale hoogte: 168 cm. - Overdekte slaapplaats: 40 x 30 cm. - Hangmat: 45 x 30 cm. - Doorsnede sisalpalen: 10 cm. - Overige plateaus: doorsnede 40 cm.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-06-2017 € 149.96 € 89.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top