0 0
€ 49.95
€ 22.95
Profiteer nu!

Titan twist mop deluxe

Vanaf nu kunt u eenvoudig uw vloer schoonmaken met de Titan Twist Mop. Door het innovatieve systeem is de microveldoek eenvoudig uit te wringen zonder natte handen te krijgen of zelfs maar te hoeven bukken. De lichte en wendbare mop heeft een telescopische steel en is 360 graden draaibaar, ideaal voor hoeken en randen. In tegenstelling tot ouderwetse katoenen vezels, zorgen de speciale microvezels van de mop voor brandschone vloeren. Super absorptie De kern van de mop bestaat uit een zeemlap, waarvan welbekend is dat deze 10 keer zijn eigen gewicht aan vloeistof kan opnemen. De buitenlaag van de mop bestaat uit miljoenen super absorberende microvezels, die als een trekker werken en in alle hoekjes en kiertjes komen. Bacteriën en vuil maken geen kans meer, deze vezelkop weet ze allemaal te vinden. Bestel nu gelijk met korting een extra microfiber pad mee, dan weet u zeker dat u voorlopig goed zit! Tot morgen!

Merk: Titan Twist Mop Innovatief systeem Gemakkelijk uw vloer schoonmaken Lichte en wendbare bezem Dweilkop is 360 graden draaibaar Komt ook in alle hoeken en randen Super absorberende microvezels Dweilen zonder handen vuil te maken Uitwasbaar Microvezeldoekje Bestel mee: Extra microfiber pad van 14,95 nu voor 9,95

Productspecificaties

Prijs 22.95
Originele prijs 49.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Dames
Leverancier Titan twist mop deluxe

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-03-2017 € 49.95 € 22.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top