0 0
€ 14.95
€ 4.95
Profiteer nu!

Duopack cable buddy: bescherm uw kabels

Gaan uw oplaadkabels regelmatig kapot? Zo net achter de connector? We kennen het probleem en vandaag bieden we de oplossing! Met de Cable Buddy beschermt u uw oplaadkabel en kunt u direct zien welk kabeltje van u is. Handig als uw collega (of broertje/zusje) uw oplader nog weleens wil lenen. Perfecte pasvorm om uw kabel De Cable Buddy beschermt de kabels op hun zwakste plek, ze zijn klein maar ontzettend effectief. Ze zijn eenvoudig maar sterk, om uw kabels tegen draaiingen en knikjes te beschermen. U bevestigt ze simpelweg door ze om uw kabel heen te klikken. Zo verlengt u de levensduur van uw oplaadkabels. Bij iedere bestelling krijgt u er gelijk 2, wie gaat u er nog meer blij mee maken? Tot morgen!

<

1 bestelling = 2 stuks Beschermt uw oplaadkabel Klein en sterk ontwerp Effectieve bescherming tegen knikken en draaien van de kabel Verleng de levensduur van uw kabels Past perfect om de kabel Beschikbaar in 5 kleuren: Rood, roze, zwart, aqua en groen Ook beschikbaar: 4-pack van 29,90 nu voor 7,95

Productspecificaties

Prijs 4.95
Originele prijs 14.95
Verzendkosten 3.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie IDayFly
Leverancier DUOPACK CABLE BUDDY: BESCHERM UW KABELS

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
19-06-2017 € 14.95 € 4.95
10-05-2017 € 14.95 € 4.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top