0 0
€ 99.95
€ 59.95
Profiteer nu!

Stevige houten bolderkar met luchtbanden

Dit is een echte ouderwetse bolderkar, gemaakt van blankhout. Hij ziet er niet alleen leuk uit maar is ook nog eens ontzettend praktisch. Wat dacht u namelijk om uw boodschappen te vervoeren? Of gezellig met de kids op pad. Hup kindertjes erin en gaan. U kunt hem ook meenemen bij een dagje weg. Handig om alle spullen te vervoeren. Of bij de picknick! Licht te sturen De bolderkar heeft twee assen, aan de voorste as zit de trek arm gemonteerd. Hierdoor is de kar licht te sturen en heeft hij een kleine draai. De voor- en achter panelen zijn te openen en is deels demonteerbaar. De lange zijdes zijn relatief makkelijk losgeschroefd om platter te vervoeren. Dat is handig mocht u hem mee willen nemen op vakantie. Tot morgen!

Handig op vakantie of een dagje weg Vervoer uw boodschappen in de kar Ook leuk om kinderen rond te rijden Gemaakt van zeer sterk multiplex Metalen frame met leuke rode kleur Voorzien van 2 assen Eenvoudig en licht te sturen Voor- en achter panelen zijn te openen Draagvermogen: 100 kg Afmetingen: 97cm x 61cm x 59cm

Productspecificaties

Prijs 59.95
Originele prijs 99.95
Verzendkosten 9.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Outdoor
Leverancier Stevige houten bolderkar met luchtbanden

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-08-2017 € 99.95 € 59.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top