0 0
€ 297.00
€ 24.95
Profiteer nu!

3 cursussen in 1: excel, photoshop en wordpress

U bent nooit te oud om te leren. Met het pakket van vandaag kunt u maar liefst 3 cursussen volgen! Maak de zee op uw vakantiefoto\'s net ietsje blauwer en de lucht net wat dramatischer. Of word een echt Excel-genie en houd uw administratie voortaan daarin bij. Zijn uw ambities groter en wilt u zonder te coderen een eigen Wordpress website opzetten? Die mogelijkheid zit ook in het pakket! Daarnaast krijgt u les van Martijn Weeghel. Winnaar van de Beste Opleider van 2016 Awards! Excel Met deze online cursus Excel leert u alle functies en vaardigheden die u nodig heeft om alles uit dit spreadsheet programma te halen. De mogelijkheden van Excel zijn eindeloos, zo kunt u er bijvoorbeeld resultaten mee analyseren, budgetten mee berekenen of gegevens in bij houden. In deze online cursus leert u hoe u dit allemaal doet en word u een echte expert in Excel. Photoshop Van foto’s bewerken tot het tekst vormgeven tot het werken met 3D-functies, werkelijk alles komt aan bod in deze overcomplete online cursus Photoshop. Na deze online Photoshop cursus kent u Photoshop van binnen en van buiten. Het is geschikt voor Photoshop CS5 en CS6. De CC is nog niet aangepast op 2017, maar de functionaliteiten zijn hetzelfde. WordPress In deze online cursus WordPress leert u de basis van het maken van een eigen website met WordPress. Aan de hand van 30 video’s leert u alles wat u moet weten om in één dag uw eigen website online te hebben. Binnen drie uur tijd maken we een mooi vormgegeven, volledig functionele website die u zelf kunt beheren. Voor deze online cursus worden er verschillende bronnen behandeld, zoals themes en plugins, die niet gratis verkrijgbaar zijn. Mocht u niet willen investeren in uw eigen website kan deze cursus toch nog erg handig zijn om ude mogelijkheden te laten zien. Leer op uw eigen tempo De cursus volgt u op het online leerplatform Soofos. De cursus vindt volledig online plaats en bestaat uit een combinatie van videolessen en opdrachten. U kunt de cursus op uw eigen tempo volgen en krijgt na aanschaf direct onbeperkte toegang tot de cursus. Zo kunt u dus leren waar en wanneer u wilt! U heeft altijd toegang tot de cursus. Echter dient u wel binnen 3 maanden het account te activeren. Let op: de programma\'s zijn niet inbegrepen! Tot morgen!

Geen verdere informatie beschikbaar.

De voucher bestaat uit 3 cursussen Les van de beste opleider van 2016 NL gesproken, NLse instructeur Geschikt voor mobiel, tablet en desktop (Mac / Windows) Leer op uw eigen tempo Inclusief certificaat Onbeperkte toegang Voucher 3 maanden geldig na ontvangst U krijgt de volgende cursussen: Excel, Photoshop en Wordpress Let op! Deze deal wordt uitgevoerd door Soofos. U ontvangt van hen een mail met de vouchercode Voor vragen kunt u direct contact opnemen via: Telefoonnummer: +31 6 22 10 08 13 E-mail: leren@soofos.nl

Productspecificaties

Prijs 24.95
Originele prijs 297.00
Verzendkosten 0.00
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Extreme
Leverancier 3 cursussen in 1: excel, photoshop en wordpress

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-10-2017 € 297.00 € 24.95
11-09-2017 € 297.00 € 24.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top