0 0
€ 69.95
€ 29.95
Profiteer nu!

AniQare Voerstandaard

In deze voer/drinkbak wordt iedere maaltijd een waar luxe diner! Deze voerbak en drinkbak behoren tot de standaard uitrusting van een hond. Deze U-standaard is ideaal voor de kleine, middelgrote en grote honden. Dit voerstandaard is in hoogte verstelbaar en bevat twee RVS bakken welke gemakkelijk zijn schoon te maken. De dubbele voerbak staander met edelstaal voerbakken zijn makkelijk in hoogte verstelbaar. Dus een optimale voerbak hoogte voor comfortabele, ontziende houding bij eten en drinken, ideaal voor oude, grote en opgroeiende honden. Deze kwalitatief goede en praktische voer en drinkbak is handig voor elke hondeneigenaar. Een voerstandaard voor de hond voorkomt schuivende RVS voer- en waterbakken over de grond als uw hond eet of drinkt. Ook wordt er veel minder geknoeid met het voer en water, doordat er minder snel tegen de voer- en drinkbak aangelopen wordt. Deze standaard is voorzien van noppen aan de onderzijde om roestvorming tegen te gaan. Ideaal voor de spijsvertering van uw huisdier en een schone eet omgeving. Deze eet- en waterbakken voor de hond zijn eenvoudig schoon te maken want ze kunnen gewoon de vaatwasser in. De gietijzeren drinkbakken zijn enorm sterk en hebben een lange levensduur en door de RVS laag roesten ze niet. Vooral voor grotere hondenrassen is het verstandig om de hond zijn voer en water in een verstelbare voerstandaard te geven. Doordat u de voederstandaard op de juist hoogte kunt afstellen kan uw hond rechtop blijven staan tijdens het eten.

- Hoogte: 52 cm - Hoogte bakken verstelbaar - Inclusief 2 drinkbakken - Inhoud per bak: 2800 ml - Gewicht: 2,851 kg

Productspecificaties

Productnaam AniQare Voerstandaard
Prijs 29.95
Originele prijs 69.95
Verzendkosten 5.95
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Extra info - De oplossing voor uw hond! - Optimale voerbakhoogte - Gemakkelijk schoon te maken - In hoogte verstelbaar - RVS bakken - Extra hygienisch - Nergens goedkoper

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-05-2017 € 69.95 € 29.95
03-02-2017 € 69.95 € 29.95
13-10-2016 € 69.95 € 29.95
14-07-2016 € 69.95 € 29.95
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top