0 0
€ 49.95
€ 14.94
Profiteer nu!

AniQare Arthrosan Voedingssupplement 300gram

Arthrosan voor honden is zeer effectief dankzij een combinatie van drie componenten. Fijngemalen rozenbottelpoeder: werkt dankzij de hierin opgenomen galactolipiden gericht in op de gewrichtstofwisseling. Bovendien heeft rozenbottelpoeder een antioxidatief en membraanstabiliserend effect en heeft zodoende een positieve invloed op het kraakbeenweefsel. Nieuw-Zeelandse groenlipmossel: de zeer effectieve stoffen van de groenlipmossel kunnen het lichaam ondersteunen bij de vorming en bescherming van pezen, gewrichtsbanden, bindweefsel, gewrichtskraakbeen en gewrichtsvloeistof. De mechanische belastbaarheid van het bindweefsel kan op deze manier met betrekking tot compressie en elasticiteit worden gestimuleerd. De bestanddelen van de groenlipmossel beschikken tevens over mechanisch ondersteunde eigenschappen. Aardpeerconcentraat: hoogwaardige prebiotica uit de Mühldorfer Forschung leveren een bijdrage aan de darmsanering en stabilisering en kunnen op deze manier het immuunsysteem ondersteunen en het welbevinden van uw hond vergroten. De voordelen van Aniqare Arthrosan zijn: - Ondersteunt het bewegingsapparaat bij chronische en permanente zware belastingen - Werkt preventief - Heeft een positieve invloed op het kraakbeenweefsel - Bevat hoogwaardige prebiotica Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Ondersteunt het bewegingsapparaat bij aanwezigheid van chronische ontstekingen of blessures en chronische overgewicht - Preventieve werking - Een positief effect op kraakbeen - inhoud: 300 gram

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
19-05-2017 € 49.95 € 14.94
01-09-2016 € 49.95 € 14.94
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top