0 0
€ 49.95
€ 14.94
Profiteer nu!

Standing Vogel Voederhuis

Zijn de vogeltjes ook bij u welkom in de tuin? Plaats dan dit staande vogelhuis op een zichtbare plek in de tuin; zo weten alle vogeltjes hun wintervoer te vinden! Dit grote vogelvoederhuis zal vele vogelsoorten naar uw tuin lokken. Het voedsel is goed beschermd tegen regen en sneeuw en makkelijk bij te vullen. Deze voederhuis heeft een luifel en robuust voetstuk. Dit top product is vervaardigd uit massief hout en is natuurlijk weerbestendig. Hierdoor kunnen de vogels het hele jaar door genieten van dit mooie voederhuis. De speciale dakbedekking bied een ideale landingsplaats voor de dieren. Tevens is deze zeer eenvoudig te monteren. Voederhuizen zijn erg populair bij verschillende vogels zoals Roodborstjes, Koolmezen, Mussen, Merels en Vinken. Plaats het voederhuis bij voorkeur op een open ruimte die gemakkelijk te bereiken is voor vogels. Voedertafels zijn een goede manier om een verscheidenheid aan voer aan te bieden, zoals zadenmixen, vetblokken, etc. Profiteer van deze super scherpe aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Afmeting staand: 116 cm. - Huisje: 34 x 34 cm - Massief hout - Weerbestendig - Eenvoudig te monteren - Geschikt voor diverse vogels

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-05-2017 € 49.95 € 14.94
21-12-2016 € 49.95 € 14.94
26-09-2016 € 49.95 € 14.94
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top