0 0
€ 49.95
€ 9.95
Profiteer nu!

9.95 euro ipv 49.95 euro Herman Brood litho artprint wereldberoemde jazz en poplegendes door Herman Brood , keuze uit 24 stuks

Let op dat u deze Herman Brood litho's kunt u alleen via www.bundol.nl aanschaffen!\r\nBestel er zoveel u wilt!\r\nU kunt meerder per soort kiezen maar ook bijv 10 verschillende.\r\nVermeld duidelijk bij de bestelling in het notitie vlak welke u wilt of mail ons voor de zekerheid na de betaling met info over uw bestelling.\r\n \r\nHerman Brood was een legende op zich. Als zanger, pianist, acteur en dichter werd hij een fenomeen in de Nederlandse cultuur. Daarnaast was hij drugsverslaafd – naar eigen zeggen de ‘nationale knuffeljunk’ en stond hij bekend als Nederlandse belichaming van het hedonistische credeo ‘Sex, drugs & rock ’n roll’. Maar ook was hij een kunstenaar: Iedereen kent ze wel, de schilderijen van Herman Brood. Met deze deal heb je een Litho Art Print uit de popserie voor maar €18,75! Herman Brood (1946 – 2001) schilderde veelal in traditie van de Cobra: op groot formaat en met felle kleuren. De keuze voor primaire kleuren kwam grotendeels voort uit noodzaak, omdat hij kleurenblind was. Daarnaast werden er vaak met zwarte verf letters aangebracht op zijn werk en is zijn handtekening ‘brood’ een herkenbaar onderdeel van het schilderij. In 1993 vervaardigde Brood de Pop-serie, waarbij wereldberoemde jazz en pop-legendes door Herman Brood op zijn eigen karakteristieke wijze zijn vervaardigd. Met deze deal kun je kiezen uit litho art prints (geproduceerd in Limited Edition) van de volgende sterren (hieronder vind je de afbeeldingen): • John Lennon • Ray Charles • David Bowie • Little Richard • Dizzy & Chet Baker • Guns ’n Roses\r\nElvis , Streisand, Mick jagger,Vliegtuig, Mozart, Bruce Springsteen, Black Crowes , Hank Williams, Michael Jackson, Eric Clapton , Roy Orbison , Bob Marley, Freddy Mercury (Queen) , Madonna , Elton John, Cocker , Prince en Nette ventwww.artandgold.com is dé website voor art, collectables en gouden platen. Ze hebben een breed assortiment aan kunstwerken van Herman Brood, Corneille, Andy Warhol, Lichtenstein en meer. Daarnaast biedt het bedrijf een groot aantal collectables, waaronder Gouden Platen van onder andere de Beatles, the Stones, Bruce Springsteen, The Eagles, Michael Jackson, Prince, Pink Floyd, Elvis, Frank Sinatra, Bob Marley en meer.\r\nLet op: als u een keuze wilt maken bekijk dan eerst de Herman Brood litho's op www.artandgold.com\r\nen via deze link bent u er nog sneller om een keuze te maken\r\nhttp://www.artandgold.com/webshop/herman-brood/ \r\nAls u een keuze hebt gemaaakt rekent u automatisch af af via deze www.bundol.nl actie en u heeft voor 9,95 euro een Herman Brood in uw huis.\r\nFavoriet hier op de redactie en deze hebben we alvast op de Bundoldeal geplaatst, zijn de Mozart, Springsteen,John Lennon, Elvis, Bob Marley en het vliegtuig (Hij Komt sint)

Productspecificaties

Prijs 9.95
Originele prijs 49.95
Levertijd 1
Merk H
Categorie Bundol

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
29-06-2018 € 49.95 € 9.95
28-06-2018 € 49.95 € 9.95
27-06-2018 € 49.95 € 9.95
26-06-2018 € 49.95 € 9.95
25-06-2018 € 49.95 € 9.95

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top