0 0
€ 29.95
€ 9.95
Profiteer nu!

Dunlop Neopreen Taillevormer

Bent u vaak te vinden in de sportschool, erg sportief of van plan om sportief te worden? Dan hebben we vandaag de ideale deal voor u. Vandaag hebben we namelijk de Dunlop Neopreen Taillevormer in de aanbieding. Deze Taillevormer is gemaakt van speciaal Neopreen. Neopreen is een rubber waarbij de goede eigenschappen van meerdere soorten rubbers samen zijn geperst tot 1, genaamd neopreen. Neopreen is hierdoor weers- en veroudersings bestendig en ook licht oliebestendig. Door deze eigenschappen wordt neopreen vaak gebruikt in de scheepvaart en industrie. Maar vanaf nu dus ook in de sportschool! Deze Taillevormer is uiterst geschikt om mee te hardlopen, te gebruiken in de sportschool of om te dragen in uw vrije tijd. Door het speciale Neopreen materiaal is de Taillevormer erg elastisch maar toch uiterst duurzaam. U kunt dus de lastigste yoga of fitness oefeningen doen zonder dat de stof zal gaan scheuren. De Neopreen Taillevormer verhoogt de Zweetproductie. Ook helpt het u bij het verbranden van calorieën. Hierdoor zult u binnen de kortste tijden een slank, afgetraind lichaam krijgen. Buiten zijn functionele aspecten biedt de taillevormer ook visuele voordelen. Door het strakke neopreen vormt de taillevormer zich perfect aan uw taille. U kunt de Taillevormer onder uw kleding of bijvoorbeeld jurken dragen, waardoor u een erg strak en getraind lichaam krijgt. Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Speciale stof Neopreen - Verhoogt Zweetproductie - Helpt bij verbranding calorieën - Vergroot het effect van uw Workout - Kleur: Zwart met gekleurde binnenzijde

Productspecificaties

Prijs 9.95
Originele prijs 29.95
Verzendkosten 5.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Extra info - Vergroot het effect van uw Workout - Helpt bij verbranding Calorieën - Gemaakt van een speciale stof Neopreen - Verhoogt de zweetproductie - In verschillende maten - Topkwaliteit van Dunlop - Nergens goedkoper!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
28-04-2017 € 29.95 € 9.95
21-03-2017 € 29.95 € 9.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top