0 0
112.00
€ 69.00
Profiteer nu!

2 dagen romantisch genieten in een top beoordeeld 4boetiek hotel bij natuurgebied De Peel incl ontbijt diner verwenpakket en meer

Midden op het marktplein van het gezellige dorpje Deurne, vind je Boetiek Hotel Brasserie Plein Vijf. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek pand, dat ooit een sigarenfabriek is geweest. Tegenwoordig is het een prachtig design hotel waar je kunt ontspannen in de lounge, op het terras of in de serre. Ook in deze tijd kun je hier volledig corona-proof genieten! De omgeving heeft veel te bieden. Het unieke natuurgebied de Groote Peel ligt vlakbij. Dit gebied wordt gekenmerkt door een zeer waterrijk veenlandschap met een enorme variëteit aan vogels. Hier kun je prachtige wandel- of fietstochten maken. Na terugkomst geniet je van een heerlijk 3-gangendiner welke je zelf afhaalt in het hotel. De tafel wordt vooraf sfeervol gedekt in je hotelkamer en je ontvangt een heerlijk pakket met een fles wijn, zoete en hartige snacks. Kortom; genieten geblazen!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-02-2021 € 112 € 69
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top