0 0
€ 39.95
€ 19.95
Profiteer nu!

AEG Wekkerradio

AEG Wekkerradio
Een digitale wekker hoort speciaal ontworpen te zijn voor de nacht en dat is bij dit model ook zeker het geval. De cijfers van de tijdnotatie geven licht, zodat je zelfs op het donkerste uur nog kan zien hoe laat het is. Op de digitale wekker zit zowel een FM- als een AM-radio, zodat je altijd je voorkeur aan kunt geven. Je kan zelf aangeven hoe hard het geluid moet zijn om je wakker te maken via de handige volumeregelaar.
 
De wekkerradio is heel veelzijdig. Wil je een dag niet wakker worden van de radio? Kies dan voor de handige zoemeroptie, die eveneens op deze digitale wekker zit. In de LED display zit een handig nachtlampje. Je kan de digitale wekker niet alleen aan en uit zetten, maar je kan ook kiezen voor de automatische stand. Is de stroom uitgevallen? Deze wekkerradio is overal op voorbereid en biedt ruimte voor 9-Volt batterijen. Zo werkt het model altijd, zelfs als de stroom het niet doet. Blijf je graag nog even liggen wanneer je aan het wakker word

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-03-2017 € 39.95 € 19.95
21-02-2017 € 39.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top