0 0
€ 59.95
€ 29.95
Profiteer nu!

Aziatische Winterharde Waaierpalmen

1 of 2 Winterharde Aziatische Waaierpalmen
 
De Trachycarpus Fortunei staat in Nederland beter bekend als de Aziatische Waaierpalm. De palm kan in de winter vorst aan tot -18 graden Celcius en heeft zijn oorsprong in Noord-China. De palm heeft een snelle groei en kan na een aantal jaar in de volle grond zo'n 25 cm stam per jaar groeien.
 
Hoe moet je hem verzorgen?
De Trachycarpus Fortunei is gemakkelijk in onderhoud en kan zowel in de volle grond als in een pot gehouden worden. Deze palm heeft een zonnige standplaats en zeer goed gedraineerde grond nodig. De palm groeit het best in de volle grond. Door zijn hoge winterhardheid en zijn sterke blad kan hij dus ook ?s winters gewoon buiten blijven staan. Wanneer deze palm in een pot wordt gezet zorg dan voor een grote diepe pot. Tijdens droge, warme zomers gemiddeld 3 keer per week water geven afhankelijk van hoe vochtig de grond nog is. Net als bij elke palm dient het oudste, bruine blad zo dicht mogelijk bij

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-03-2017 € 59.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top