0 0
€ 120.00
€ 49.95
Profiteer nu!

Hofftech endoscoop - 2,4 inch scherm - 1 meter lange endoscoop

Voor het inspecteren van moeilijk bereikbare plekken,Onderzoek zelf pijpleidingen, auto en tubes,Heldere kleurenbeelden dankzij scherpe camera,In sterkte verstelbare ledverlichting

an deze Hofftech endoscoop kun je inspecties uitvoeren op moeilijk bereikbare plekken. Zo is hij erg handig voor bijvoorbeeld het stellen van probleemdiagnoses in pijpleidingen en tubes, maar ook als je vermoedt dat je auto een probleem heeft. De endoscoop heeft een lengte van een meter en komt dus op plekken waar je met je hand niet bij kunt of met het blote oog geen zicht op hebt. Terwijl de endoscoop zich een weg baant door het moeilijk toegankelijke gebied kijk jij mee op het display. De camera geeft heldere kleurenbeelden. De ledverlichting kun je in sterkte aanpassen.\r\nZo word je met dit apparaat, waar loodgieters, elektromonteurs en automonteurs ook veelvuldig gebruik van maken, zelf een beetje een professional. Want waarom zou je het een en ander niet zelf kunnen onderzoeken? Dat kan je in sommige situaties ook nog eens een flinke geldbesparing opleveren. Je kunt de endoscoop overigens ook aansluiten op een groter display als je dat prettiger vindt. Zo worden de beelden nog beter in kaart gebracht.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-05-2019 € 120 € 49.95
02-04-2019 € 120 € 49.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top