0 0
€ 70.00
€ 18.95
Profiteer nu!

Flamingo FA370 - Koolmonoxide melder

Gemakkelijk te monteren,Vervangbare batterijen met een levensduur van 1 jaar,Lifetime hoge kwaliteit sensor met levensduur van 7 jaar,Te gebruiken in ruimtes tussen de 20 en de 40 m2

/><strong>Koolmonoxide</strong><br />Twijfel jij ook weleens of er wel genoeg schone lucht in een ruimte aanwezig is en wil je eventueel gevaar door koolmonoxide voorkomen? Dan is de Flamingo FA370 koolmonoxidemelder het perfecte product voor jou! Koolmonoxide is een erg gevaarlijk gas dat kan ontstaan uit onvolledige verbranding. Het gas is erg gevaarlijk voor mensen en kan ervoor zorgen dat ze stikken. Koolmonoxide is zo gevaarlijk omdat het geurloos en onzichtbaar is waardoor het heel moeilijk te detecteren is zolder hulp.<br /><br /><strong>Werking en levensduur</strong><br />De Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder is de perfecte hulp om dit vervelende gas op tijd te detecteren. De melder is voorzien van een alarm dat een volume van 85 dB haalt en een display dat aangeeft hoeveel koolmonoxide er op dat moment in de lucht zit. De melder is geschikt voor ruimtes tussen de 20 en de 40 m2 waardoor het prima geschikt is om in huis te gebruiken. De FA370 Koolmonoxide melder van Flamigo heeft een sensor die wel 7 jaar lang meegaat en een vervangbare batterij die tot een jaar meegaat. De levensduur van de batterij kan afgelezen worden door een indicator op de display.<br /><br /><strong>Onderhoud</strong><br />Het is erg belangrijk dat de Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder op de juiste manier gemonteerd wordt. Het apparaat kan namelijk alleen volledig werken wanneer het minimaal 1,5 meter boven de grond hangt en op tenminste 1,85 meter afstand van verbrandingsapparaten. Ook is het belangrijk om de koolmonoxidemelder vrij te houden van stof en vuil zodat de werking hierdoor niet kan verminderen. Dit schoonmaken kan gedaan worden door middel van een stofzuiger of een licht vochtige doek. Doe dit niet met schoonmaakproducten, dit kan de werking verminderen. Om te testen of de werking nog altijd optimaal is bevat deze Flamingo FA370 Koolmonoxidemelder een testknop waarmee de werking getest kan worden.

Productspecificaties

Productnaam Flamingo FA370 - Koolmonoxide melder
Prijs 19.95
Originele prijs 70.00
Kortingspercentage 7
Merk F
EAN 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
23-06-2019 € 70.00 € 18.95
16-05-2019 € 70.00 € 18.95
05-05-2019 € 70.00 € 19.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top