0 0
30.00
€ 14.95
Profiteer nu!

Messen magneet RVS 100 magnetische messenhouder 40 x 47 cm

Hygiënisch, snel en simpel!,Messen veilig opbergen door de strip hoog op te hangen,Mooie messen verberg je niet, maar laat je zien met deze mooie messenmagneet

Zeer stijlvolle messenhouderMessen verberg je niet: je hangt ze hygiënisch, simpel en snel op! Met de magnetische messenstrip van Magnetar hang je morgen al je messen gemakkelijk op. Messen kunnen tegen het messenstrip \'\'aangeplakt\'\' worden om ze veilig, zéér stijlvol in het zicht op te hangen.\r\nVoordelenMessen kunnen hoog opgeborgen worden zodat deze niet rijkend zijn voor kinderen. Beschadigingen in je keukenlade of kast zijn verledentijd, dit zal de levensduur van messen verlengen. Tegelijkertijd staan de opgehangen messen stoer en stijlvol in de keuken. Je mag weer trots zijn op je messen, wegstoppen in een messenhouder of keukenlade hoeft niet meer!\r\nInformatie en montageDe magnetische messenstrip is gemaakt van roest vrij staal wat zeer stijlvol staat je keuken. Naast de rvs versie bieden wij een houten messenstrip aan. Het monteren van de messenhouder gaat gemakkelijk en snel. Ieder die een boormachine vastgehad heeft kan deze messenstip monteren. Twee schroefjes en twee plugjes worden meegeleverd zodat deze niet gekocht hoeven te worden.

Productspecificaties

Levertijd Max 1 tot 3 werkdagen
Kortingspercentage 22.99
Merk Vitility
EAN 8718885910728
Subcategorie Mooi & Verzorgd > Gezondheid

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-09-2020 € 30 € 14.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top