0 0
40.00
€ 21.95
Profiteer nu!

ELRO FS9010 Rookmelder met 10 jaar batterij QLabel VDS en StiWa testwinnaar

Tien jaar beveiliging met slechts één batterij,Optische sensor met hoge gevoeligheid,Doordringend geluidsalarm van 85 dB,Beschikt over EN14604- en VDS-certificering en Q-label

/>Je woning optimaal beveiligen doe je met een rookmelderWie zijn woning optimaal wil beveiligen, denkt vaak alleen aan sloten en alarmsystemen. Maar ook een rookmelder mag niet ontbreken. Of beter gezegd, rookmelders, want op elke verdieping van je woning zou je er daarvan minstens één moeten hebben. Met deze rookmelder FS9010 van ELRO kun je er gerust op zijn dat je bij eventuele rook of brand adequaat gewaarschuwd wordt. Dit doet de rookmelder middels een doordringend geluidsalarm met een sterkte van 85 dB: alsof er een vrachtwagen vlak langs je rijdt. Zelfs als je diep in slaap bent, zal het geluid je kunnen attenderen. Het apparaatje werkt op een lithium batterij met een levensduur van maar liefst tien jaar. \r\nKwaliteit dubbel en dwars gewaarborgdDeze ELRO FS9010 rookmelder beschikt over een optische sensor van hoge kwaliteit, waardoor hij razendsnel reageert. Ondanks zijn hoge gevoeligheid geeft hij maar zeer zelden een vals alarm af. Dit type rookmelders van ELRO is aan diverse tests onderworpen en voldoet onder andere aan de Europese norm EN14604, dat onder andere strenge eisen stelt aan de alarmsignalen en de sterkte daarvan. Ook beschikt deze rookmelder over een VDS certificering en een Q-label. Stof de rookmelder maandelijks af en gebruik de testknop om zijn functies te testen.

Productspecificaties

Kortingspercentage 45.00
Merk Elro
EAN 8719699341104

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-10-2020 € 40 € 21.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top