0 0
779.00
€ 719.00
Profiteer nu!

Bosch WTW84400NL warmtepompdroger

De Bosch WTW84400NL warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor: de enige droger die zijn energielabel van A++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor. De droger gebruikt de hete afvoerlucht van de warmtepomp voor het volgende droogproces en met condenswater wordt de condensor automatisch pluisvrij gespoeld. Zo droogt jouw kleding met minimaal verbruik van energie en heb je minder werk aan het onderhoud. De droger is voorzien van AutoDry waardoor hij nooit langer droogt dan noodzakelijk, wat jouw kleding een optimale bescherming biedt.

Voordelen van de Bosch WTW84400NL

* 64 dB geluidsniveau en AntiVibration Design - extreem stabiel en bijzonder stil, dankzij speciale bescherming van je kleding
* 1 - 8 kg droogcapaciteit
* Kinderbeveiliging op de deur

Functies en gebruik van de Bosch WTW84400NL

De warmtepompdroger heeft het SensitiveDrying System dat optimale bescherming biedt aan jouw kleding, dankzij de unieke trommelstructuur. Ook sportswear kan in deze droger goed worden gedroogd, doordat het kledingstoffen van microvezel, kunststof en functionele vezels op een zachte manier droogt. De wasdroger heeft een groot LED display voor eenvoudige bediening en met extra functies, zoals de 24 uur eindtijduitstel-functie. Het apparaat is voorzien van de volgende speciale programma's: wol finish, mix, handdoeken, tijdprogramma warm, tijdprogramma kort, sport, superkort 40 min, overhemden en fijne was. Na het programma-einde kan je nog kiezen voor een anti-kreukfase van 60 minuten. Dat vermindert het strijkwerk. Daardoor kan je jouw kleding altijd op de gewenste manier drogen.

Onderbouwbare wasdroger

De droger heeft de volgende afmetingen (hxbxd): 84,2 x 59,8 x 59,9 cm. Hij is onderbouwbaar in een nis van 85 cm hoog.

Productspecificaties

Extra info 0.00
Levertijd Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Kortingspercentage 90.00
Merk Bosch
EAN 4242005190744
Subcategorie Drogers

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-10-2020 € 779 € 719
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top