0 0
149.00
€ 69.00
Profiteer nu!

Magimix Vertuo Next 11719 Nespresso Zwart

Met de Magimix Vertuo Next 11719 koffiemachine zet je de heerlijkste Nespresso koffie. Met dit apparaat zet je koffie voor 6 verschillende soorten kopgroottes van 40 tot 535 ml en maak je o.a. heerlijke espresso, dubbele espresso, gran lungo, of alto. De koffie krijgt een heerlijk crema-laagje en specifieke smaken en aroma's komen volledig vrij.

Voordelen van de Magimix Vertuo Next 11719

* 6 kopgroottes, van 40 ml tot 535 ml
* Centrifusion technologie: de specifieke smaken en aroma's van de koffieblend komen volledig vrij
* Koffiezetten met één druk op de knop
* Waterreservoir van 1,1 liter
* Automatische software-updates via Bluetooth® smart technologie en wifi

Nespresso Vertuo Next koffiemachine van Magimix, mat zwart

Maak kennis met nog meer grootse koffiemomenten met Vertuo Next van Nespresso. Vertuo Next legt de lat voortdurend hoger. Zin in een grote mok in de ochtend, een espresso na de lunch of een Gran Lungo aan het eind van de middag? Het kan allemaal met Vertuo Next. Hoe groots jij je koffiemomenten wil beleven bepaal je zelf, daarom biedt Vertuo Next alle kopgroottes met een druk op de knop.

Vertuo Next zet een stap in de toekomst met een nieuw bereidingssysteem, gebaseerd op Centrifusion-technologie. Daarmee leest de machine de barcode op elke capsule. De machine past zelfs de kleinste instellingen aan om de diepste geheimen van elke capsule te onthullen en elke blend zijn eigen unieke smaak te geven.

Om te laten zien dat Vertuo Next tot het uiterste gaat om jou de beste koffiemomenten te laten beleven, is hij verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Met de chromen accenten past de machine in elke keuken. En hij bestaat voor 54% uit gerecycled plastic voor een duurzame toekomst. Maar er is zelfs nog meer: de machine verbindt met wifi en bluetooth en voert zo zijn eigen software-updates uit, voor een ononderbroken gebruikerservaring. Beleef koffie van het hoogste niveau.

Beleef de nieuwe dimensie in koffiebereiding met de Nespresso Vertuo Next. Zes koffieformaten met één druk op de knop: krachtige Espresso's (40 ml enkel en 80 ml dubbel), uitgebalanceerde Gran Lungo's (150 ml), Mugs (230 ml), royale Alto's (414 ml) of geniet nog langer van je Nespresso-moment met de Carafe pour-over style (535 ml). De machine past zelfs de kleinste instellingen aan om de diepste geheimen van elke capsule te onthullen en elke blend zijn eigen unieke smaak te geven. Na een druk op de knop wordt de Centrifusion™ Technologie van Nespresso geactiveerd en roteert de capsule, waardoor de heerlijke cremalaag ontstaat.

Productspecificaties

Extra info 0
Levertijd Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Kortingspercentage 150.00
Merk Samsung
EAN 8806090608100
Subcategorie Wasmachines
Kleur Wit

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-05-2021 € 149 € 69
01-05-2021 € 149 € 69
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top