0 0
1049.00
€ 1049.00
Profiteer nu!

Bosch WAXH2M90NL Wasmachine Wit

De Bosch WAXH2M90NL wasmachine heeft een ruime trommel met 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en energieklasse C. 4D Wash zorgt voor een perfect schone was, zelfs bij een volle trommel. Voor extra vuil wasgoed kun je dit nog combineren met het Intensive Plus programma. Deze Home Connect wasmachine kun je eenvoudig bedienen via de app op je smartphone. Bovendien geeft de app een melding van de status van de wasmachine zodat je precies kunt zien wanneer de wasmachine klaar is.

Voordelen van de Bosch WAXH2M90NL

* AntiVlekken: de vlekkenautomaat die de 4 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert.
* 4D Wash: Perfecte wasresultaten. Je kleding wordt tot diep in de vezels perfect gereinigd door een efficiënte mix van water en wasmiddel.
* Home Connect: verbonden apparaten met handige functies die het leven nog makkelijker maken.
* EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar Bosch motorgarantie.
* SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.

Bosch wasmachine met 4D Wash System en Intensive Plus

Het 4D Wash-systeem geeft een nieuw level aan je was. Dit effeciënte systeem combineert de Direct Water Spray met extra Spin Wash voor het meest effiënte en effectieve gebruik van wasmiddel en water. Het resultaat: een vlekkeloze was, zelfs wanneer de trommel vol is. Voor extra vuile kleding kun je misschien een extra boost gebruiken. Selecteer dan simpelweg het 4D Wash-systeem Intensive Plus voor een nog intensere wascyclus.

De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.

Wachten tot de wasmachine klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema's.

Productspecificaties

Extra info 0
Levertijd Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Kortingspercentage 0.00
Merk Sonos
EAN 8717755777539
Subcategorie Speakers
Kleur Wit

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2021 € 1049 € 1049
08-05-2021 € 1049 € 1049
01-05-2021 € 1049 € 1049
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top