0 0
395.00
€ 119.00
Profiteer nu!

Villapark de Weerribben

Geniet met het hele gezin van een weekend, midweek of week op villapark De Weerribben in de natuurlijke kop van Overijssel, verstopt tussen groen en water. Het park bevindt zich in het Overijsselse Paasloo, aan de rand van het Nationaal Park Weerribben Wieden. Het hele jaar door is er van alles te beleven voor jong en oud! Neem een duik met de kinderen in het overdekte binnenzwembad, huur een skelter of ga vissen in de visvijver. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Ontdek het nabijgelegen Nationaal Park Weerribben-Wieden, wandel door het prachtige landschap van rietlanden en moerasbossen. Met de kinderen een avontuurlijke activiteit ondernemen? Breng dan een bezoek aan het klimbos Avontuurlijk Paasloo. Een unieke en enerverende beleving voor jong en oud! Op steenworp afstand vind je de gezellige authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl.
##Let op! Deze deal is boekbaar t/m 27 september!

Villapark De Weerribben is geopend, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek hier de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op het park. Daarop zie je welke maatregelen worden getroffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

Productspecificaties

Extra info 8, 15 of 22 dagen op een vakantiepark in het Duitse Bad Arolsen in Hessen
Kortingspercentage 45.00
Land Duitsland
Regio Hessen
Stad Bad Arolsen
Adres Zum Wiggenberg 83
Prijstype From
Sterren 2

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-09-2020 € 395 € 119
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top