0 0
629.00
€ 255.00
Profiteer nu!

Hotel Alle Rose

Verblijf 4, 5 of 8 dagen in de rustige omgeving van Cavedago met de prachtige landschappen van de Dolmieten en het Paganella-plateau. Het skigebied Paganella ligt op kleine 5 km afstand van het hotel. Hier kun je genieten van de brede pistes, langlaufroutes en wandelroutes. Bezoek het centrum van Trente dat op 30 km afstand ligt voor een dagje er op uit. Trente is de hoofdstad van de provincie Trentino. Hier zijn veel leuke winkeltjes en restaurants. Een gezellige binnenstad met veel bezienswaardigheden.
#Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

**Skigebied Paganella** \r\nHet skigebied Paganella ligt in de omgeving van Trentino aan de voet van de Brenta Dolomieten. Het skigebied bied 50 km aan piste. Veel van de pistes bestaan uit blauw en rode pistes. Een klein deel bestaat uit zwarte pistes. De pistes zijn zeer breed waardoor veel ruimte beschikbaar is en iedereen hun gang kan gaan. Het gebied beschikt over 14 verschillende skiliften. Voor langlaufers is er een totaal van 8 km langlaufloips aanwezig.

Productspecificaties

Extra info 2 of 3 dagen 4*-hotel in Breda incl. ontbijt en bioscoopkaartje
Kortingspercentage 31.00
Land Nederland
Regio Noord-Brabant
Stad Breda
Adres Doctor Batenburglaan 74
Prijstype From
Sterren 4

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
17-09-2020 € 629 € 255
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top