0 0
139.00
€ 75.00
Profiteer nu!

Hotel t Trefpunt

De omgeving van Hotel 't Trefpunt heeft veel te bieden. Stap op je fiets en en ga de 'voortuin' van Nationaal Park De Biesbosch in via het buitengebied, langs de landerijen, over de dijken en door langgerekte lintdorpen. Onderweg kun je heerlijke streekproducten proberen bij de lokale ondernemers. Voor de wandelaars zijn er diverse mooie routes in de Biesbosch, die beginnen vanuit het bezoekerscentrum. Zo wandel je richting De Worp, waar rust, natuur en de sfeer van vroeger nog aanwezig zijn. De tocht leid je door het ongerepte bos van De Worp, naar het schilderachtige Drimmelen en de aangrenzende polder.

Winkelliefhebbers komen aan hun trekken in Made, Terheijden, Lage Zwaluwe of Breda. Voor de cultuurliefhebbers zijn er vele bezienswaardigheden in Gorinchem en Breda te ontdekken. Bekijk een deel van de ruim tweehonderd rijksmonumenten binnen de oude stadsmuren. Bezoek in Breda de Hip Ambacht, de negen straatjes van de stad, waarin jonge ondernemers hun ambachten uitoefenen in oude panden. Behoefte aan meer adrenaline en fantasie? Ga een dag naar De Efteling!

Productspecificaties

Extra info 2 of 3 dagen toegang tot attractiepark Heide Park incl. overnachting in een familie blokhut o.b.v. halfpension
Kortingspercentage 59.00
Land Duitsland
Regio Nedersaksen
Stad Soltau
Adres Heide Park 1,
Prijstype From
Sterren 2

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
17-09-2020 € 139 € 75
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top