0 0
129.00
€ 99.00
Profiteer nu!

Hotel DaVinci

Mariënbad ligt in een mooie omgeving, met veel natuur in en om de stad. De plaats wordt ook meer gezien als kuuroord en je kan dan ook zeker hier heerlijk wegdromen. Er zijn in en rondom het centrum vele ontspanningsmogelijkheden, elk gebouw of hotel hebben hun eigen wellness. In deze nostalgische stad lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Er zijn genoeg traditionele winkeltjes en kuurmogelijkheden en toch vindt je er ook zeker moderne wellness die een volwaardige toevoeging geven aan Mariënbad. Wat betreft natuur vindt je dichtbij de stad het park waar je heerlijk kan wandelen en de mooie natuur om je heen kan zien. Wat nog echt een must-see in het centrum is, is de ''zingende fontein''. Dit is een waterorgel wat om de 2 uur een prachtige compositie speelt en er een indrukwekkend samenspel van muziek en water tevoorschijn uitgevoerd wordt.

**Karlsbad** \r\nNaast Mariënbad wil je vast en zeker nog wel wat meer zien van de omgeving. De stad Karlsbad is dan ook de moeite waard om naar toe te gaan! Dit is een klein uurtje rijden met de auto. De stad is veel groter dan Mariënbad en biedt talloze winkeltjes en terrasjes om te verkennen. Hier in de stad zijn nog enkele collonades met daarin opborrelend bronwater waar je een slok van kan nemen. Dit kan je met een porseleinen beker doen die worden verkocht in de winkeltjes. \r\n**Pilsen** \r\nDe naam van de stad zegt al waar het om bekend staat... pils. De brouwerij Pilsner Urqell staat hier centraal en leuk om te bezoeken! Volg de leuke tour door de bierbrouwerij en leer de geschiedenis van de pils uit Pilsen kennen en doe mee aan de bierproeverij. \r\n**Vestigingsstad Loket** \r\nIn de bocht van de rivier de Ohre ligt de vestigingsstad Loket. Dankzij de middeleeuwse straten en het kasteel is deze stad heel anders dan Mariënbad en Karlsbad. Vlak onder het kasteel vind je een leuk restaurant waar je heerlijk op terras kan zitten en mag genieten van de traditionele maaltijden en huis-gebrouwd bier. Deze plek biedt een prachtig uitzicht over de oude huisjes!

Productspecificaties

Kortingspercentage 50.00
Land Duitsland
Regio Baden-Württemberg
Stad Bad Liebenzell
Adres Badweg 7
Prijstype From

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-10-2020 € 129 € 99
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top