0 0
73.00
€ 49.00
Profiteer nu!

Achterhoek: 1-3 nachten voor 2 met ontbijt op Landgoed Ehzerwold, naar keuze met entree Wellness Center de Bronsbergen n

Landgoed EhzerwoldLandgoed Ehzerwold staat bekend om de rijke natuurlijke omgeving waar je kastelen en historische landgoederen aantreft. Het Landgoed ligt midden in de Achterhoek, Vlakbij de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Het is ook fantastisch wandelen en fietsen vanaf het Landgoed.De kamers liggen in twee aparte gebouwen in de Parktuin en zijn voorzien van twee bedden naast elkaar, een zitje, bureau, ruime kast, telefoon, TV, badkamer met douche, toilet en haardroger. Het hotel is goed toegankelijk voor mindervaliden.Het hotel beschikt over een gezellig restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt, een dinerbuffet wordt geserveerd en een bar met lounge waar de lunch of plateservice ook kan genuttigd worden van 11.00-18.00 uur. Daarnaast heeft het hotel twee prachtige, zonnige terrassen in de Parktuin.Wellness Center de BronsbergenWellness Center de Bronsbergen ligt aan het Bronsbergenmeer, aan de zuidzijde van Zutphen. Het saunacomplex is eind 2014 geheel gerenoveerd en vernieuwd geopend. De Bronsbergen beschikt bovendien over een eigen haarstylingsalon, Bronsbergen coiffure. Bij dit wellness center staat kleinschaligheid en kwaliteit (geen overvolle sauna’s) centraal.*Mocht je gekozen hebben voor één van de opties met dagentree tot Wellness Center de Bronsbergen, graag aangeven bij de boeking op welke dag je naar de sauna wilgaan.Sauna’s en binnenfaciliteiten:Infraroodsauna met extra dieptewerkingBiosaunaZoutsteensaunaKelo saunaHout gestookte stiltesaunaBelevingssauna (tevens opgiet-sauna)70 graden-saunaStoomcabinesWhirlpoolDompelbadVoetenbadScrub- & doucheruimteHamamRasulRelax-en slaapruimte (buitenterrein)Rustruimte met uitzicht over de tuin en BronsbergermeerBinnenzwembad (vanaf 13.00 uur toegankelijk m.u.v. de zwemlestijden)Restaurant en lounge met uitzicht op de tuin en BronsbergermeerBuitenfaciliteiten:Sauna’sMeditatiehuisjeTerrasZonneweideZwembadBij de Bronsbergen is badkleding niet toegestaan, met uitzondering van de speciale badkleding-dagen. Voor meer informatie kijk je op de websiteBij Wellness Center de Bronsbergen worden tegen betaling ook diverse behandelingen aangeboden zoals body scrub & wrap, gezichtsbehandeling, massage of een manicure of pedicure. Je kunt er ook een wellness-arrangement of culinair arrangement boeken.Groupon’s Gids voor de Gelderse AchterhoekDe omliggende natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Vanaf het landgoed beginnen er verschillende fiets- en wandelroutes door de Veldhorst, landgoed Verwolde of Ampsen.Op 10 kilometer afstand ligt Zutphen dat beschikt over vele aantrekkelijke winkels en de vele restaurants en musea. Op 21 kilometer rijden ligt Deventer, bekend van zijn speelgoed museum. Deventer ligt vlakbij rivier de IJssel, en met de veer ben zo je aan de overkant van de rivier waar de bolwerkmolen staat.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
23-09-2019 € 73 € 49
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top