0 0
€ 69.95
€ 19.95
Profiteer nu!

Telefunken Koffiezet Apparaat Black Edition

Wat is er beter dan de dag beginnen met een heerlijk bakje koffie? 's Ochtends voor een frisse start van de dag en 's avonds een fijn kopje koffie om even te relaxen na een drukke dag. Hoewel de innovaties op het gebied van koffie zetten ons om de oren vliegen houden de meeste mensen nog steeds van de oude vertrouwde filterkoffie. Uiteraard verdient de snelfiltermaling een koffiezetapparaat die alle aroma's in uw kopje brengt! Deze koffiemachine is perfect om de dag mee te starten. Met z'n 800 watt en 1,2 liter watertank kan deze koffiemachine tot wel 13 kopjes koffie voor u klaarmaken in een zeer korte tijd. Met zijn speciale design dat voor functionaliteit bedoelt is kunt u nu met extra gemak de koffie klaarmaken waar u zo naar verlangt. Deze fijn gemaakte koffiemachine staat prachtig in de keuken en met zijn mooie design past het in iedere keuken. Het koffiezetapparaat beschikt over een duidelijk afleesbaar waterniveau en zorgt het koffiezetapparaat voor een pure koffiesmaak door gezuiverd water en minder kalkafzetting. Tevens zorgt het apparaat voor een optimale afstemming tussen temperatuur, doorlooptijd en extractie. Heeft u veel visite op bezoek? Geen probleem. Het Telefunken Koffiezetapparaat maakt binnen no time een flinke lading Koffie voor u en uw visite. Door zijn speciale warm houd functie blijft de koffie warm. Dus als u per ongeluk te veel koffie heeft gezet, kunt u dat altijd op een later tijdstip nog heerlijk warm opdrinken of serveren. Kortom: alle opties die u zich maar kunt wensen voor uw dagelijkse kopje koffie! Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Druppelstop - Warmhoudfunctie - Aan-/uitschakelaar - Indicatorlicht - Inhoud: 1,2 liter - Voeding: 230V ~50/60Hz - Vermogen: 800W - Glazen kan

Productspecificaties

Prijs 19.95
Originele prijs 69.95
Verzendkosten 5.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Extra info - Eenvoudig te gebruiken - 1,2 liter inhoud - Speciaal Design - Extra veilig - Met Indicatorlicht - Met Warmhoudfunctie - De lekkerste koffie - Nergens goedkoper!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-03-2017 € 69.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top