0 0
229.99
€ 89.99
Profiteer nu!

Luxe Comfortabele en Ergonomische Bureaustoel van Breazz Met robuust frame van verchroomd metaalZwartLaag model

Wanneer je thuis een werkplek hebt, wil je natuurlijk wel dat die voldoet aan een aantal eisen. Functionaliteit, comfort en design zijn daarbij, naar onze mening, het allerbelangrijkst. De Manhattan bureaustoel is een zeer geschikte bureaustoel voor een harde werker die naast comfort ook oog heeft voor design. Al het metaal aan deze stoel is verchroomd. Juist hierdoor oogt de stoel fris en fleurt het jouw werkkamer onmiddellijk op. Profiteer van deze aanbieding en gun jezelf de best mogelijke bureaustoel!

Mobiel en voor iedereen geschikt, ongeacht lengte of gewicht

De soepele vijfster met medium wielen zorgt voor mobiliteit. De gasveer is in hoogte af te stellen op de lengte van de gebruiker. Ook kan de stoel naar achteren neigen en deze neig is tevens instelbaar op het gewicht van de gebruiker. Ben jij wat zwaarder dan gemiddeld? Draai aan de knop onder de voorkant van de zitting zodat het tegengewicht van de neig wordt aangedraaid.

Super comfortabele zitting

De zitting loopt

Productspecificaties

Levertijd Max. 1 tot 5 werkdagen
Kortingspercentage 229.99
Merk Breazz
EAN 8719638108959

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
18-09-2020 € 229.99 € 89.99
17-09-2020 € 229.99 € 89.99
- - -
- - -
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top