0 0
49.99
€ 12.99
Profiteer nu!

60pack Kodak Xtralife AABatterijen

Wat gaan die batterijen er toch vreselijk snel doorheen, met al die apparaten in huis. En wat kan het een duur geintje worden om al die producten aan de praat te houden. Al was het apparaat over de honderd euro, het is bijna goedkoop vergeleken bij de batterijen die erin moeten. Met deze geweldige aanbieding heb je voorlopig gelukkig genoeg batterijen in huis voor een heel bescheiden prijs. Vandaag van kwaliteitsmerk Kodak, dus dan weet je dat het goed zit.

Absolute A-kwaliteit

Dit is Kodak Xtralife; betrouwbare power, of je nu voor de AA of AAA gaat. Per bestelling krijg je er meteen zestig binnen. Zo kun je een deal als deze onder de buren aan weerszijden verdelen of gewoon voor jezelf in bulk inslaan. Al je draagbare speakers, speelgoed, draadloze toetsenborden en wat dan ook maar; het doet het en blíjft het doen. En geen zorgen over een houdbaarheidsdatum, want Kodak geeft je een bewaargarantie van maar liefst 10 jaar. Je hoeft ze dus pas in 2030 opgemaakt te hebben. Alle

Productspecificaties

Levertijd Max 2 tot 4 werkdagen
Kortingspercentage 49.99
Merk Kodak
EAN 887930410969
Subcategorie Elektronica > Batterijen

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-02-2021 € 49.99 € 12.99
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top