0 0

Mondkapjes Geschikt om mee te reizen in het openbaar vervoer OP OP

De afgelopen maanden zijn een emotionele achtbaan geweest en de veranderingen in onze samenleving zijn ingrijpend. We gaan ons allemaal moeten aanpassen aan de anderhalve meter samenleving en de daartoe behorende regels. Mondkapjes worden in die discussie zeer vaak ter sprake gebracht en bieden een mogelijkheid om verdere verspreiding en besmettingen te voorkomen. Daarom heeft het kabinet besloten het mondkapje vanaf 1 juni te verplichten in het openbaar vervoer. Onze inkopers zijn tijdenlang bezig geweest om topkwaliteit mondkapjes in te slaan en wij kunnen nu eindelijk mededelen dat het is gelukt! De mondkapjes die wij je bieden zijn veilig, betrouwbaar en filteren de lucht die we inademen. Hiermee kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu!

Veilig en betrouwbaar

Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert.

Productspecificaties

Levertijd Max. 1 tot 5 werkdagen
Kortingspercentage 89.99
Merk Koopjedeal
EAN 6970488920012
Subcategorie Mooi & Gezond > Drogisterij

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
23-02-2021 € 89.99 € 9.99
22-02-2021 € 89.99 € 9.99
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top