0 0
39.99
€ 27.99
Profiteer nu!

Boeket Vrolijk

Dit prachtige boeket is met liefde en zorg gemaakt en past door zijn samenstelling in elk interieur. Het boeket is handgebonden, volgens de laatste trends. Met dit boeket fleur je de boel in huis gelijk op, máár ze zijn natuurlijk ook het perfecte cadeau! De bloemen komen elke dag vers van de kwekers binnen en worden daarna op water bij jou bezorgd - met gratis snijbloemenvoeding. Je kunt het boeket zo goed als meteen in een vaas plaatsen. 

Samenstelling boeket

In Boeket Vrolijk zitten bloemen met bonte kleuren zoals rozen, anjers en gerbera's.

Verzorgingstips; voor de langste levensduur

Bloemen kun je het beste onderaan de steel schuin afsnijden. Hierdoor kunnen de bloemen het water beter opnemen. Zorg er ook voor dat er geen bladeren in het water hangen, dit is om bacteriën te voorkomen. Je kunt de laaghangende bladeren eventueel ook wegknippen.

Het boeket geniet het meest van een schone en passende vaas. Hiermee voorkom je bacteriën in het water en het geeft de stelen

Productspecificaties

Levertijd Max. 1 tot 5 werkdagen
Kortingspercentage 30.00
Merk Koopjedeal
EAN 8719666808517
Subcategorie Wonen & Huishouden > Tuin > Kamerplanten, Bomen & Bloemen > Bloemen en Boeketten

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
24-02-2021 € 39.99 € 27.99
23-02-2021 € 39.99 € 27.99
- - -
- - -
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top