0 0
€ 89.95
€ 39.95
Profiteer nu!

AniQare Krabpaal Opal Maxi

De krabpaal Opal Maxi is zeer functioneel voor de echte krabbers onder ons. De krabpaal neemt weinig ruimte in beslag en u geeft uw kat toch het nodige krab- en speelplezier. Katten die buiten komen krabben regelmatig aan bomen, houten palen of houten hekken. Ze doen dit om hun nagels te onderhouden, maar ook om zichtbare en ruikende markeringen op verschillende plaatsen achter te laten. Om te voorkomen dat uw kat gaat krabben op ongewenste plaatsen in huis, is het belangrijk dat hij of zij één of meerdere plekjes heeft om aan deze behoefte te voldoen. Deze leuke pluche krabpaal van AniQare voldoet aan alle eisen. De paal is voorzien van sisal (om te krabben), alle andere delen zijn voorzien van pluche voor extra comfort. Ook bevat deze krabpaal een extra speelbal staat garant voor uren speelplezier! Profiteer van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Hoogte: 78 cm - Grondplaat: 38 x 38 cm - Diameter sisalpalen: 9 cm - Inclusief speelbal - Erg zacht pluche materiaal - Gemakkelijk te monteren

Productspecificaties

Prijs 39.95
Originele prijs 89.95
Verzendkosten 5.95
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Extra info - Ideaal voor de echte krabliefhebbers! - Inclusief een speelbal - Neemt weinig ruimte in beslag - Voorkom gekrab op ongewenste plekken - Geschikt voor elke woonkamer - Gemakkelijk monteerbaar - Nergens goedkoper!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-03-2017 € 89.95 € 39.95
25-02-2017 € 89.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top