0 0
79.94
€ 39.95
Profiteer nu!

Ranex Led Solar Wandlamp

Een sieraad in uw tuin mag niet ontbreken en daarom hebben wij alleen vandaag deze prachtige LED Buitenlamp in de aanbieding! Geen tuin zonder verlichting. Natuurlijk is een simpele lamp voldoende en kunt u een halogeen lamp nemen, maar die zijn duur in verbruik. Helaas zijn er veel lampen met zonnecellen die er vaak goedkoop en plastic uitzien. Deze lamp heeft een prachtige oplossing hiervoor gevonden. In zowel de tuin als bijvoorbeeld op de camping zijn dit soort lampen een lust voor het oog. Prachtig afgewerkt en zeer functioneel. Met deze LED solar wandlamp in zwart kunt u elk exterieur sfeervol verlichten. De lamp heeft een klassiek design dat verrijkt is met tijdloze elementen. Daardoor kunt u haar ook prima een plekje geven in moderne exterieurs, waar zij als leuk retro verlichtingsproduct kan stralen! De London LED solar wandlamp: handig in gebruik Deze LED solar wandlamp in zwart heeft een functionele bewegingsmelder die een inbraakpreventieve en energiezuinige werking heeft. U kunt de lamp draadloos installeren. Overdag laadt de verlichting automatisch op om te gaan branden wanneer de duisternis invalt. De bijpassende oplaadbare batterijen zijn inbegrepen. Bij volledige oplading van de batterijen zal de brandtijd circa 5 uur bedragen. Dit praktische product heeft een vermogen van 4x0,5 Watt en werkt op 3xAA NiMH, 1,2V, 900mAh. Solar verlichting van deze lamp is de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier om ’s avonds sfeer in uw tuin te brengen. Ontworpen o

- Draadloze installatie - Brandtijd van circa 5 uur bij volledige oplading van batterijen. - 4x 0,5W - 3x AA NiMH - 1,2V - 900mAh - IP44 - 4x SMD LED - 370 x 220 x 220 mm.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
27-08-2016 € 79.94 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top