0 0
79.94
€ 24.95
Profiteer nu!

Elro Tuinlamp met 2 contactdozen

De Elro tuinlamp is een strak vormgegeven tuinzuil met geaarde stopcontacten. Ook beschikt deze mooie tuinpaal over een sfeervolle lamp welke mooi tot zijn recht zal komen in uw tuin. De stopcontacten zijn IP44 waterdicht en beschikken over een nuttige klep, waardoor hij erg veilig is in gebruik. Altijd voldoende stekker aansluitingen voor handen met deze design Tuinlamp van het topmerk Elro. Ideaal voor uw elektrische apparaten, zwembad of buitenverlichting. Met haar design, hoge afwerking en de prachtige verlichting is dit stekkerstation een lust voor het oog en de Bentley onder de contactdozen. Opgebouwd uit hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste eisen. Met deze stekkerdoos kunt u op gemakkelijke wijze overal in uw tuin stroom verkrijgen. Als u door uw tuin wil lopen of s’avonds uw tuin wil bewonderen zijn lampen ook een must. Tevens is deze tuinlamp erg handig tijdens het grasmaaien, heg snoeien, etc. U hoeft geen stroom meer uit de schuur of huis te halen maar gewoon simpelweg vanuit de Tuincontactdoos die u op uw gewenste plek makkelijk kunt plaatsen, handig toch? Wij bieden u de volgende 2 opties aan: Optie 1: 1 x Elro Tuinlamp van €79,95 voor €24,95 Optie 2: 2 x Elro Tuinlamp van €159,95 voor €44,95 Profiteer van deze scherpe aanbieding zolang de voorraad strekt, want OP=OP!

Eigenschappen: - 2 x geaard contactdoos met klep - Metalen behuizing met verlichting (max. 15W) - Eenvoudig montage op hout of steen - Aansluiten met buitenkabel of neopreen kabel 3x1,5mm²

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
12-09-2016 € 79.94 € 24.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top