0 0
€ 19.95
€ 9.95
Profiteer nu!

5 Pack StahlKaiser Professionele Afbreekmessen

Een echte professional of zelfs doe het zelfers kunnen niet zonder de populaire Afbreekmessen van het topmerk Stahlkaiser. Vandaag hebben wij de ideale deal in de aanbieding voor de klussers. Vandaag hebben we namelijk een 5, 10 of 20 Pack StahlKaiser Professionele Afbreekmessen in de aanbieden voor een super scherpe prijs. Deze Afbreekmessen van Stahlkaiser zijn extreem scherp. Zonder problemen snijdt u door de dikste materialen. De Afbreekmessen zijn, zoals de naam al zegt, afbreekbaar. Hierdoor zult u de messen altijd scherp kunnen houden. Wanneer het mes bot dreigt te worden na lang gebruik, kunt u simpelweg het botte deel van de mes langs de groef afbreken. Het afbreken hiervan gaat erg gemakkelijk door een hulpstuk bevestigd aan de achterkant van dit Afbreekmes. U kunt kiezen uit een lang of kort mes blad. Deze Afbreekmessen zijn namelijk gemakkelijk uitschuifbaar. Door de Lock Schuif kunt u de afstand van het mes gemakkelijk versleutelen op één lengte. De Afbreekmessen zijn gemaakt van een stevig roestvrijstalen interieur en een geharde kunststof handgreep. Tevens zijn de Afbreekmessen gemakkelijk op te hangen. We hebben een set van 5, 10 of 20 afbreekmessen in de aanbieding, met oplopende kortingen. Wacht dus niet en haal een complete set Afbreekmessen van het topmerk Stahlkaiser in huis! Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Stevig roestvrijstalen interieur - Gehard kunststof Handgreep - Automatische Mes Vergrendeling - 18 mm Afbreekmes - Uitschuifbaar - Reservoir voor extra afbreekmessen

Productspecificaties

Prijs 9.95
Originele prijs 19.95
Verzendkosten 5.95
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Extra info - Keuze uit 5, 10 of 20 Abreekmessen - Stevig Roestvrijstalen Interieur - Gehard Kunststof Handgreep - Automatische Mesvergrendeling - Met Messen Magazijn - Topkwaliteit van Stahlkaiser - Nergens goedkoper!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-03-2017 € 19.95 € 9.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top