0 0
209.00
€ 114.00
Profiteer nu!

Vakantiepark Bonte Vlucht

Vakantiepark Bonte Vlucht is gelegen in de prachtige natuur van Doorn. Dit vakantiepark is gelegen in de EHS (Ecologische Hoofdstructuur). De EHS is een netwerk van grote en kleine gebieden in Nederland waar het behoud van de natuur voorrang heeft. Vakantiepark Bonte Vlucht heeft een rijk aanbod aan faciliteiten. Er is een tennisbaan, een verwarmd buitenzwembad, een jeu de boulesbaan en een sportveld. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te huren en maak je in en rondom het hoofdgebouw gebruik van Wi-Fi.

Wil je genieten op een vakantiepark omgeven door prachtige natuur? Dan ben je op Vakantiepark Bonte Vlucht aan het juiste adres! Het vakantiepark is gelegen in de EHS (Ecologische Hoofdstructuur), hierdoor hebben kleine gebieden in Nederland voorrang op het behoud van de natuur. Een ideale plek voor mooie wandel- en fietstochten of paardrijden door de uitgestrekte bossen. Maar er is nog veel meer! Op Vakantiepark Bonte Vlucht zijn tal van faciliteiten voor jong en oud. Ga een potje tennissen, neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of neem deel aan een potje jeu de boules. In de omgeving is genoeg te beleven, breng bijvoorbeeld een bezoek aan de uitkijktoren in het Kaapse Bos, ga op avontuur naar Ouwehands Dierenpark of ontdek het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Er valt altijd wel iets te beleven!

Productspecificaties

Kortingspercentage 45.00
Land Nederland
Regio Utrecht
Stad Doorn
Adres Leersumsestraatweg 23
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2021 € 209 € 143
22-02-2021 € 209 € 143
12-02-2021 € 209 € 143
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top