0 0
399.00
€ 168.00
Profiteer nu!

Camping La Dolce Vita

De boerderijcamping la Dolce Vita, dat voorheen bekend stond als Camping Eussen, ligt in het dorp Ransdaal. Met uitzicht over het Ransdalerveld en op het Geuldal, is het optimaal genieten in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels. Geniet van verschillende faciliteiten zoals beschikbaarheid van Wi-Fi op de hele camping, meerdere speeltoestellen en een jeu-de-boules-baan. Verblijf in een sfeervolle safaritent met een ruim terras met luifel, compleet ingerichte keuken en meerdere slaapcabines. Je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Je kunt kamperen bij de boer, hoe tof is dat? Bij Camping la Dolce Vita kun je dit echt ervaren. Naast de aanwezigheid van de boerderijdieren kun je genieten van de Zuid-Limburgse heuvels met uitgestrekte, golvende weilanden en prachtige vergezichten. De camping ligt in het plaatsje Ransdaal en kenmerkt zich door de authentieke boerderijen met hun typische ronde poorten en mooie binnenplaatsen. De kerk, in de directe nabijheid van de camping en door de dorpsbewoners gebouwd met de typische lokale mergelsteen, vormt het hart van het dorp. Tussen de groene weiden in het golvend landschap tref je kronkelende beekjes en riviertjes aan. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes die je dwars door de weilanden in het ´Land van Kalk´ meenemen en je laten genieten van de prachtige vergezichten en mooie natuur. Heb je zin om verschillende steden in de omgeving te bezoeken? Ga dan bijvoorbeeld naar Maastricht, Valkenburg of Heerlen! Ook voor cultuur zit je goed in de omgeving van Ransdaal met deze steden in de omgeving!

Productspecificaties

Kortingspercentage 58.00
Land Nederland
Regio Limburg
Stad Ransdaal
Adres Ransdalerstraat 72
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-02-2021 € 399 € 168
12-02-2021 € 399 € 197
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top