0 0
339.00
€ 201.00
Profiteer nu!

Dormio Resort Eifeler Tor

Geniet met de hele familie van een vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor. Het resort is gelegen op een heuvel midden in het prachtige Nationaal Park Eifel. Iedere ochtend kun je verse broodjes kopen bij de supermarkt op het resort. In Heimbacher Brauhaus geniet je van een Wiener Schnitzel met verse frietjes of proef de Italiaanse keuken bij Casa Ruscello. Sluit je dag af met een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje. Daarnaast beschikt Dormio Resort Eifeler Tor over een zwembad, zowel een binnen- als een buitenzwembad. Voor de kinderen is er de mascotte Mio en een kidscub waar kinderen vermaakt worden. Dormio Resort Eifeler Tor is een waar speelparadijs. Het is ook mogelijk (tegen betaling) fietsen te huren of een heerlijke ontspannen massage te nemen.

Geniet met de hele familie van een vakantie op Dormio Resort Eifeler Tor. Het resort is gelegen op een heuvel midden in het prachtige Nationaal Park Eifel. Iedere ochtend kun je verse broodjes kopen bij de supermarkt, waarna je kunt ontbijten in je eigen appartement of bungalow. Op het resort zijn een tal van leuke activiteiten te doen. Voor de kinderen is er de mascotte Mio en een kidscub waar kinderen vermaakt worden, ravotte in de speeltuin of knutselen met het animatieteam. Daarnaast beschikt Dormio Resort Eifeler Tor over een binnen- en buitenzwembad met kinderbad. Bij zomerse temperaturen neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad, geniet je van een ijsje op een ligbedje en geniet je van prachtig uitzicht over het Rurdal. Kortom Dormio Resort Eifeler Tor is een waar speelparadijs voor jong en oud! Het is ook mogelijk (tegen betaling) fietsen te huren of een heerlijke ontspannen massage te nemen. Geen zin om te koken? In Heimbacher Brauhaus geniet je van een Wiener Schnitzel met verse frietjes of proef de Italiaanse keuken bij Casa Ruscello. Sluit je dag af met een lokaal gebrouwen Heimbacher biertje.

Productspecificaties

Kortingspercentage 41.00
Land Duitsland
Regio Nordrhein-Westfalen
Stad Heimbach
Adres Schwammenauel 6
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2021 € 339 € 201
22-02-2021 € 339 € 201
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top