0 0
269.00
€ 159.00
Profiteer nu!

Hotel Basekamp

Gelegen op een ideale locatie nabij de Katschberg heb je het moderne hotel Basecamp. Het hotel verwelkomt graag families, sportliefhebbers en groepen. De medewerkers zorgen er graag voor dat je hier een top vakantie beleefd. Het hotel beschikt over een bar, restaurant en het meest gave van allemaal: The Cage. Dit is werkelijk en klim en klauter paradijs voor jong en oud! Spring op meerdere trampolines, klim de muur op of doe eventueel je workout. The Cage heeft ook een buitengedeelte waar nog veel meer plezier te beleven is. De kamers zijn comfortabel en ruim opgezet. Ze beschikken over o.a. een televisie, kluisje, Wi-Fi en een badkamer met douche, föhn en toilet.

St. Michael im Lungau ligt in het zonnige zuiden van de provincie Salzburg. Het is een zeer populaire bestemming onder de actieve vakantiegangers maar zo ook onder de liefhebbers van natuur. Je kunt hier werkelijk van alles doen en de omgeving biedt je oneindig veel mogelijkheden. Ga erop uit en maak prachtige wandelingen door de omgeving, zoals bij de Katschberg. Maak een mooie route op de mountainbike door de talloze routes die je in de omgeving kunt vinden. Voor families is het ideaal om een bezoekje te brengen aan de speeltuin \'Katschhausen\' vol met speeltoestellen voor de kinderen. Bij het hotel Basekamp waar je verblijft hoef je ook niet stil te zitten. Het hotel beschikt namelijk over \'The Cage\'. Dit is werkelijk en klim en klauter paradijs voor jong en oud! Spring op meerdere trampolines, klim de muur op of doe eventueel je workout. The Cage heeft ook een buitengedeelte waar nog veel meer plezier te beleven is. Tussen de activiteiten door geniet je van de all-inclusive module in het hotel en in de avond kun je ontspannen op de kamer.\r\n##Familiekamers met hoge kinderkortingen!

Productspecificaties

Kortingspercentage 41.00
Land Oostenrijk
Regio Salzburg
Stad Lungau
Adres Katscherberghöhe 331
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2021 € 269 € 159
22-02-2021 € 269 € 159
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top