0 0
399.00
€ 201.00
Profiteer nu!

Camping Spineuse

Op deze prachtige natuurcamping in de Belgische Ardennen word je hartelijk ontvangen. Camping Spineuse is een park op zich, alsof je in de vrije natuur verblijft. De kampeerplekken liggen verspreid over grasveldjes, nooit op een rijtje, er zijn zowel zon- als schaduwplekken. Iedereen is welkom: trekkers op doorreis, gezinnen en ook de hond. Voor je hond zijn er zelfs speciale uitlaatpaden aangelegd. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven zonder dat de rust verstoord wordt.
De camping is van alle gemakken voorzien en er is genoeg te doen. Zo kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi, een zwembad en andere sportvelden, wandelpaden en een uitstekend restaurant. Vanaf de camping loop je zo het bos in op één van de wandelpaden.

Op zoek naar een leuke camping in de Belgische Ardennen? Camping Spineuse is een prachtige natuurcamping waar je heerlijk in de vrije natuur kunt kamperen. Je bent van alle gemakken voorzien, zoals een zwembad voor wat verkoeling tijdens warme zomerdagen, speeltuinen, sportvelden en een visvijver. In het hoogseizoen biedt het animatieteam genoeg vermaak voor jong en oud. Voor wie \'s avonds geen zin heeft om te koken, is er een bistro waar je lekker kunt dineren of je kunt je eten afhalen in de snackbar. Op het terras kun je buiten eten of genieten van een Belgisch biertje. Vanaf de camping kun je via het bospad een leuke wandeling naar het pittoreske Neufchâteau maken, zonder dat je op drukke wegen terecht komt. Wil je meer, dan kun je vanaf de camping verschillende wandelroutes volgen of een leuke mountainbiketocht maken.

Productspecificaties

Kortingspercentage 50.00
Land België
Regio Ardennen
Stad Neufchateau
Adres Malome 7
Prijstype From
Sterren 3

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-02-2021 € 399 € 201
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top