0 0
285.00
€ 74.00
Profiteer nu!

Camping Villaggio Pineta

Camping Villaggio Pineta bevindt zich in het groene gebied van Milano Marittima-Cervia. Camping Villaggio Pineta ligt direct aan het strand en heeft een groot aanbod aan voorzieningen. De camping kenmerkt zich door een natuurlijke uitstraling dankzij de vele begroeiing. Er is op de camping een groot zwembad en een apart kinderbad zodat iedereen zich kan vermaken. Kinderen kunnen zich ook heerlijk vermaken in de speeltuin en geniet met zijn allen in het restaurant van gevarieerde gerechten die voor je klaar gemaakt worden! Verblijf in één van de accommodaties die aan vele gemakken zijn voorzien zoals een woonruimte, keuken en meerdere slaapgedeeltes.

Milano Marittima is een gezellig kustplaatsje waar je nog dat heerlijke gevoel van het echte Italië krijgt, de mooie groene natuur en het heerlijke strand zorgen hier voor perfect vermaak tijdens een prachtige vakantie in Italië. Daarnaast zijn er verschillende restaurantjes en bars waar je \'s avonds terecht kunt voor heerlijke drankjes en gerechten. De omgeving is ideaal voor dagjes uit. Van pretparken tot natuurparken, alles is hier mogelijk. Niet alleen in Milano Marittima kun je je zo vermaken, maar ook op de camping waar je verblijft. In de groene omgeving tussen Milano Marittima en Cervia vindt je Camping Villaggio Pineta. Geniet van het buitenzwembad op warme dagen en andere faciliteiten waar je je plezier uit kunt halen. De camping beschikt ook over een eigen strand. Hoe gaaf is dat! Zon, zee en plezier in Italië, wat wil je nog meer?

Productspecificaties

Kortingspercentage 74.00
Land Italië
Regio Milano Marittima
Stad Milano Marittima
Adres Viale Matteotti 186
Prijstype From
Sterren 3

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2021 € 285 € 74
22-02-2021 € 285 € 74
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top