0 0
289.00
€ 108.00
Profiteer nu!

Recreatiepark de Veldkamp

De receptie van Recreatiepark De Veldkamp is dagelijks geopend (behalve op zondag). Hier kun je terecht om zich in- en uit te checken en voor vragen over jouw vakantiewoning, het park of de omgeving. Ook kun je iedere ochtend bij de receptie terecht voor de krant of folders met prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving. Dankzij het draadloos netwerk heb je in jouw eigen vakantiewoning én overal op het recreatiepark toegang tot het internet. Tickets voor het gebruik maken van het draadloos internet zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook voor kinderen is er op Recreatiepark De Veldkamp genoeg te beleven. Er een verwarmd openlucht zwembad (maximaal 50 cm diep) met een glijbaantje en een apart bassin voor de allerkleinsten. Over het gehele park vind je meerdere speeltuintjes. Het Boshuis biedt uitkomst wanneer het slecht weer is! Hier worden activiteiten tijdens de vakanties georganiseerd. Iedere ochtend kun je vers gebakken broodjes bestellen en heb je 's avonds geen zin om zelf te koken? Kom gezellig naar het Pannenkoekenhuis om een heerlijke pannenkoek te nuttigen!

Recreatiepark de Veldkamp te Epe is gelegen op de Veluwe. Het bevindt zich aan de rand van het natuurreservaat Het Wisselse Veen. Het park biedt verschillende activiteiten aan, zowel voor kinderen als voor het hele gezin. De activiteiten lopen uiteen van vossenjacht tot familiequiz en van bierproef avonden (18+) tot aan pizza bakken. Trek zeker de wandelschoenen aan of pak de fiets en maak een mooie tocht! De routes in de directe omgeving zijn echt eindeloos! Door de bossen, maar ook langs de nostalgische dorpjes op de Veluwe. Vergeet onderweg niet een ijsje te halen bij de prijswinnende ijssalon Robert in Epe of bij Rozeboom\'s ijssalon op de Gortelse heide. Geniet hier (al sinds 1960) van ambachtelijk schepijs met het mooiste uitzicht van Gortel! \r\nOok de grotere steden zoals Zwolle, Harderwijk, Apeldoorn en Deventer zijn in minder dan een half uur rijden te bereiken.

Productspecificaties

Kortingspercentage 63.00
Land Nederland
Regio Gelderland
Stad Epe
Adres Veldkampweg 2
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-05-2021 € 289 € 108
30-04-2021 € 181 € 181
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top