0 0
129.00
€ 99.00
Profiteer nu!

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof

Het gerenoveerde Pillows Grand Boutique Hotel Reylof ligt op slecht 500 meter van het historische stadscentrum van Gent. Je vindt er een ontvangstruimte, een bar en een lounge met openhaard. De hotelkamers hebben een moderne inrichting en hoge plafonds, grote ramen en prachtige kunstwerken. Het hotel beschikt over een wellnessbad en een gezellige binnentuin met terrassen.

Kastelen, monumenten of historische gebouwen, Gent heeft het allemaal! Je komt ogen tekort. Ga eens langs bij de gezellige markt of loop binnen bij de leukste boetiekjes. Huur een sloep of fiets en leer de stad van top tot teen kennen. Een andere manier van Gent ontdekken, is per koets en ruiter. Op deze rustgevende en ontspannen manier word je door Gent geleid en krijg je alle te horen over de stad Gent. Bezoek de Sint-Baafskathedraal of beklim de 95 meter hoge belforttoren. Neem plaats op het terras en probeer traditionele gerechten en dranken. Een van de favoriete plekken van Gent is de Graslei met haar kasseien. Vanaf deze plek, kun je genieten van een verbluffende skyline. In alle opzichten, is Gent een bruisende stad. De tuin van de Sint-Pietersabdij is een rustige en inspirerende plaats. Ga zitten in het gras en geniet van het heerlijke zonnetje, omgeven door de prachtige natuur. Kan het nog beter?

Productspecificaties

Kortingspercentage 51.00
Land Griekenland
Regio Chalkidiki
Stad Pefkochori
Adres Pefkohori 630 77
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2021 € 129 € 99
08-05-2021 € 129 € 99
01-05-2021 € 129 € 99
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top