0 0
654.00
€ 269.00
Profiteer nu!

Droompark Marina Strandbad

Het moderne vakantieoord Droompark Marina Strandbad heeft een geweldige ligging aan het water. Hier kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals kanoën, vissen of gewoon relaxen op het strand van het natuurlijke meer. Het vakantiepark heeft ook een buitenzwembad en een jachthaven. De kleintjes zullen zich hier niet vervelen. Het strand nodigt iedereen uit om zandkastelen te bouwen en ze kunnen zich ook vermaken in het buitenzwembad.
Het park heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van een aantal fantastische Italiaanse gerechten. Ze gebruiken verse, hoogwaardige ingrediënten die voor 90% biologisch zijn. Je kunt ook je eigen maaltijden bereiden vanuit het comfort van je accommodatie. Je verblijft in een Beach House met slim ingedeelde ruimtes, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en openslaande deuren naar het terras met tuinset.

Het voormalige Dorado Beach is omgedoopt tot Droompark Marina Strandbad. Op een werkelijk fantastische plek op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek vind je hier alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning! Deze diverse omgeving heeft voor ieder wat in petto. Zo ontdek je de statige kastelen in de Achterhoek en vergeet ook zeker de oude binnensteden van Doesburg en Zutphen niet. Terwijl je op de Veluwe vol de natuur beleefd kun je in de IJsselvallei je heerlijk vermaken op het water. Droompark Marina Strandbad ligt aan een zijtak van de IJssel. De rivier is hier ca. 100 meter lang en bestaat uit schoon water waarin je naar hartenlust kunt zwemmen, vissen of waterskiën. Geen zin om te koken? Geen probleem! Ga lekker eten bij het Italiaanse restaurant op het park. Kortom, je gaat hier werkelijk een heerlijk verblijf tegemoet!

Productspecificaties

Kortingspercentage 48.00
Land Nederland
Regio Friesland
Stad Burdaard
Adres Ruurd Wiersmapaad,
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2021 € 654 € 269
05-05-2021 € 654 € 289
- - -
- - -
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top