0 0
508.50
€ 265.00
Profiteer nu!

Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe ademt Veluwe: de ingang van het Nationaal Park aan de overkant, de ruime opzet met stijlvolle vakantiewoningen, het sfeervolle restaurant... alle ruimte om jouw Veluwe gevoel een nieuwe dimensie te geven. Een toplocatie op de Veluwe en op steenworp afstand van de binnenstad van Arnhem: Droompark Hooge Veluwe, pal tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Even lekker weg op deze locatie is een voorrecht en al bij voorbaat een succes. Trek eropuit, geniet van de adembenemende omgeving of... doe gewoon helemaal niets. Mag ook!

Droompark Hooge Veluwe ademt de Veluwe: de ingang van het Nationaal Park aan de overkant, de ruime opzet met stijlvolle vakantiewoningen, het sfeervolle restaurant... alle ruimte om jouw Veluwe gevoel een nieuwe dimensie te geven! Voor een prachtige wandelroute of de perfecte picknickplek in het groen hoef je hier niet ver te zoeken. Zijn de kinderen mee? Ook voor hun is er genoeg te doen! Op het park kunnen ze lekker zwemmen in het binnen- en buitenzwembad. Bovendien vind je in de omgeving leuke dagattracties, zoals Burgers\' Zoo en winkelstad Arnhem!

Productspecificaties

Kortingspercentage 31.00
Land Nederland
Regio Noord-Brabant
Stad Hilvarenbeek
Adres Beeksebergen 1
Prijstype From
Sterren 4

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
12-05-2021 € 508.5 € 265
05-05-2021 € 508.5 € 289
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top