0 0

Geniet van Familiepark Nienoord op het prachtige landgoed in Leek

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 29 november 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Een dag vol speelplezier! Rennen, springen en glijden in klimkastelen en draaimolens. Maak een ritje met de paardjes, of per tractor op de tractorbaan! Bij minder mooi weer kan je goed spelen in de overdekte speelhal of de overdekte apenkooi. Kortom, de hele dag speelplezier in een overzichtelijk en veilig park.In het Familiepark vind je:50 attracties en speeltoestellenDe kinderboerderij Expeditie NienoordTreinen (miniatuurspoorbanen en stoomtreinen)BereikbaarheidLandgoed Nienoord is gelegen in de Groningse gemeente Leek. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. Kijk voor meer informatie op de website van Landgoed Nienoord.

Productspecificaties

Kortingspercentage 25%
Merk Oorlogsmuseum Overloon

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-09-2020 € 8.95 € 6.95
14-09-2020 € 8.95 € 6.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top